Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

ciğerin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çtuzakışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile izleme geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hiç suizan yasak ki yangın felaketi, sene içre yaşama kaybına neden olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı gücük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem bile dünyalık kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de mualla yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve esrar kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapılarının üretim amacı beşer sağlığını yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara uygun olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en yangın kapısı yetişkin yararı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Ankara Yangın Kapısı kullanmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakadar tasa ettikleri tüm mevzular üzerine veri sahibi olabilirler.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık ciğerin yeğleme edilir.

Bu baplar baz olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Evgin çıkış kapıları mimarisı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların sarrafiyelıca özellikleri zirdaki gibidir:

Report this wiki page